OBAVIJEST UMIROVLJENICIMA – ISPLATA BOŽIĆNICA

ISPLATA BOŽIĆNICA

Briga za zdravlje naših mještana nam je na prvom mjestu, stoga smo zbog trenutne epidemiološke situacije unaprijedili naše administrativne procese i kada je riječ o isplati božićnica za umirovljenike s područja Općine Antunovac. U odnosu na prethodne godine čitav je proces digitaliziran pa više neće biti potrebno osobno predavati zahtjev u prostorijama Općine – podatke o umirovljenicima s našeg područja ustupio nam je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, a svima će božićnice biti dostavljene putem pošte na kućnu adresu.

Ovim putem obavještavamo sve umirovljenike starije od 55 godina, s visinom mirovine manjom od 3.000,00 kn, te s prebivalištem na području Općine Antunovac, da će se tijekom prosinca 2020. godine isplaćivati jednokratna pomoć za umirovljenike povodom Božića.

Božićnice će se isplaćivati umirovljenicima na kućnu adresu putem Hrvatske pošte, temeljem podataka dobivenih od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Ukoliko umirovljenik ne bude zatečen na adresi kod isplate božićnice, istu će moći podići u roku od 5 dana u poštanskom uredu Antunovac. Nakon isteka roka neće biti moguće podići božićnicu.

NAPOMENA:

Iznosi božićnice:

– Umirovljenici s primanjima do 1.500,00 kn dobiti će božićnicu u iznosu od 300,00 kn,

– Umirovljenici s primanjima od 1.500,01 – 2.500,00 kn dobiti će božićnicu u iznosu od 250,00 kn,

– Umirovljenici s primanjima od 2.500,01 – 3.000,00 kn dobiti će božićnicu u iznosu od 200,00 kn.