Načelnik

Cijenjeni posjetitelji internetskih stranica Općine Antunovac, drago mi je što Vas mogu pozdraviti na web portalu općine Antunovac.

Načelnik Davor Tubanjski

Općinski načelnik Davor Tubanjski

Životopis:

Davor Tubanjski rođen je 29. travnja 1981. godine. Oženjen je i otac je dvoje djece te sa obitelji živi u Antunovcu.

Osnovnu školu pohađao je u Antunovcu do rata, a za vrijeme rata u Čepinu završava Osnovnu školu Vladimira Nazora. Zatim školovanje nastavlja u Strojarsko tehničkoj školi Osijek u kojoj upisuje i završava četverogodišnji smjer za zanimanje strojarski tehničar. Na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku upisuje i završava program preddiplomskog stručnog studija poljoprivrede, smjer Mehanizacija u poljoprivredi te stječe stručni naziv Stručni prvostupnik inženjer mehanizacije u poljoprivredi.

Kroz prvi posao novinara spikera na Radio Osijeku pa kroz godine radnog iskustva koje je stjecao na raznim rukovodećim poslovima u auto industriji ovlaštenih servisno prodajnih centara, radom i rezultatima napreduje i od 2016. godine je zaposlenik tvrtke Inter Cars na radnom mjestu voditelj poslovnice Vukovar.

U političkom životu Općine Antunovac u periodu od 2005. – 2009. godine sudjeluje kao član Općinskog vijeća i sa tadašnjim načelnikom Ivanom Anušićem konstruktivno se bavi svim pitanjima važnim za razvojne projekte u naseljima Antunovac i Ivanovac, a posebno se posvećuje radu u Povjerenstvu za poljoprivredu i aktivno sudjeluje u radu istog. Isto tako, 2012. godine sudjeluje i na IPA europskom pred pristupnom projektu Operativni program ljudskih resursa naziva Grant schema „Mladi na tržištu rada“ za Općinu Antunovac.

Nakon tog razdoblja i dalje sudjeluje i daje podršku svim daljnjim aktivnostima na području Općine Antunovac od strane Općinske vlasti sve do lokalnih izbora 2017. godine kada objavljuje kandidaturu za Općinskog načelnika.

Aktivni je član HDZ-a temeljnog ogranka Općine Antunovac.

Na lokalnim izborima 2017. godine izabran je na dužnost Općinskog načelnika Općine Antunovac u mandat do 2021. godine.

 

Kontakt podatci:

email: nacelnik@opcina-antunovac.hr

telefon: 278 022

fax: 278 023