Dostava toplog obroka uz samostalno plaćanje korisnika za osobe kojima je takav oblik pomoći potreban iz zdravstvenih, socijalnih ili drugih sličnih razloga

Općina Anutnovac web slika

Hrvatski Crveni križ obavještava o mogućnosti dostave toplog obroka u kućanstvo korisnika kojima je takav oblik pomoći potreban iz zdravstvenih, socijalnih ili drugih sličnih razloga, uz samostalno plaćanje korisnika.

Cijena jednog obroka s dostavom je 19,00 kuna, a plaćanje se vrši za mjesec unaprijed. Obroci će se dostavljati do 30.09.2023. godine, isključivo radnim danima od ponedjeljka do petka (vikendom i blagdanima ne).

Prijaviti se mogu osobe starije životne dobi i/ili osobe u nepovoljnom položaju, kao npr. osobe s invaliditetom, osobe s mentalnom retardacijom, kronični bolesnici i sl. neovisno o starosnoj dobi, koje su članovi Crvenog križa.

Svi korisnici toplih obroka moraju posjedovati 2 kompleta inox posuda s poklopcem tzv. Jelonoše (2 ili 3 komada u kompletu) u jednoj se donese topli obrok, a drugu vozač uzima za dostavu za drugi dan.

Potrebna dokumentacija: Osobna iskaznica, OIB, zadnji nalaz liječnika (nalaz, otpusno pismo, liječnička potvrda o nemogućnosti samostalnog pripremanja toplog obroka i slično). Za više informacija i prijavu kontaktirajte Gradsko društvo Crvenog križa Osijek telefonski na broj 031/494-067.