Općina Antunovac uključila se u subvencioniranje kamata na kredite iz projekta „Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva“

Anutnovac

S ciljem zajedničke suradnje radi ublažavanja negativnih demografskih trendova, Općina Antunovac uključila se u subvencioniranje kamata na kredite iz projekta „Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva“ u suradnji sa Osječko-baranjskom županijom!

Općina Antunovac subvencionirat će 1 % poen kamata na odobreni kredit kod poslovnih banaka s kojima je Osječko-baranjska županija zaključila ugovor o poslovnoj suradnji u provođenju  Projekta prvih deset godina otplate kredita, a za kupnju stana ili kuće na području Općine Antunovac.

Subvencioniranje Općine Antunovac odnosi se i na ugovore koje je Osječko-baranjska županija zaključila i prije uključenja Općine Antunovac u ovaj projekt – subvencija se može ostvariti na rate dospjele nakon sklapanja Sporazuma između Općine Antunovac i Osječko-baranjske županije, odnosno nakon 4. travnja 2022. godine.

Sve informacije o projektu „Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva“ korisnici mogu dobiti na web stranicama Osječko-baranjske županije (http://www.obz.hr/) ili u Upravnom odjelu za gospodarstvo putem telefona (031) 221 881.

Dodatne informacije nalaze se na stranicama Županije: http://www.obz.hr/images/Javni_natjecaj_za_subvencioniranje_kamate_na_stambene_kredit_u_okviru_projekta_Stambeni_krediti_u_funkciji_poticanja_gospodarstva.pdf