Nastavak suradnje s GPP-om Osijek na području javnog prijevoza

Temeljem Odluke općinskog načelnika Davora Tubanjskog koju je usvojilo općinsko vijeće Općine Antunovac, nastavit će se suradnja s Gradskim prijevozom putnika d.o.o. Osijek (GPP) na području javnog prijevoza, kao i dosadašnja sufinanciranja putničkih karata.

Time je Općina Antunovac za razdoblje od 1. rujna 2021. godine do 31. kolovoza 2022. godine osigurala istu cijenu karata kao i prethodne godine – mjesečna karta za srednjoškolce iznosit će 50,00 kuna tijekom cijele godine (uključujući školske praznike), mjesečnu kartu studenti će tijekom cijele godine imati po cijeni od 210,00 kuna (uz dodatno sufinanciranje od strane Sveučilišta J. J. Strossmayera ili Ministarstva znanosti i obrazovanja), a za umirovljenike je osigurana mogućnost kupovine mjesečne karte po cijeni od 150,00 kuna.

Također, Općina Antunovac i dalje će u potpunosti financirati iznos cijene mjesečne karte za korisnike Centra za autizam, a pravo na besplatnu mjesečnu kartu za Antunovac i Ivanovac imaju i dobrovoljni davatelji krvi (muškarci s 50 i više davanja, a žene s 35 i više davanja) koji imaju prebivalište na području Općine Antunovac.