Nabava višenamjenskog uređaja za održavanje zelenih površina

Naziv projekta: Nabava višenamjenskog uređaja za održavanje zelenih površina

Korisnik projekta: Općina Antunovac

Ukupan iznos projekta: 32.987,50 eura (sufinancirano sredstvima Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 9.400,00 eura temeljem Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2023. godini)

Cilj projekta:  Cilj projekta je unaprjeđenje komunalnih djelatnosti i pružanja komunalnih usluga u Općini Antunovac nabavom višenamjenskog uređaja za održavanje zelenih površina. Nabavom višenamjenskog uređaja za održavanje zelenih površina izravno se omogućava ne samo bolje obavljanje komunalnih djelatnosti i pružanje  komunalnih usluga, već se i poboljšava kvaliteta življenja te ugodniji boravak na zelenim površinama za što su neophodni čistoća i sigurnost. Provedbom projekta ostvaren je pozitivan utjecaj na ujednačavanje komunalnog standarda te je poboljšana kvaliteta isporuke komunalne usluge na području Općine Antunovac.

Rezultati projekta:

  • Nabavljen 1 višenamjenski uređaj za održavanje javnih zelenih površina
  • Ostvaren pozitivan utjecaj na ujednačavanje komunalnog standarda
  • Poboljšana kvaliteta isporuke komunalne usluge i ostvarena veća kvaliteta življenja na području Općine Antunovac

„Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine temeljem Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2023. godini.“