Novi investitori u Antunovcu tvrtke Consortium d.o.o, i Bra Pag d.o.o. počele su izgradnju svojih objekata. Tvrtka Consortium d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge, koja se bavi trgovinom na veliko, bojama i lakovima, na dvije parcele u Gospodarskoj Zoni ukupne veličine 4160 m2 površine parcela, u zamašnjaku je izgradnje objekta proizvodno-distributivne namjene.

Odmah uz njih smjestiti će se i novi poslovni objekt tvrtke Bra Pag d.o.o. registrirane za proizvodnju tekstila, proizvodnju odjeće, dorada i bojenje krzna, štavljenje i obrada kože, proizvodnja kovčega i torbi, ručnih torbica, sedlarskih i remenarskih proizvoda i obuće i slično.

Prema situaciji koja se može vidjeti na gradilištu, radovi brzo napreduju, te se očekuje dovršetak izgradnje prvog objekta u slijedećim mjesecima i početak poslovanja u novom objektu. Već od samog dolaska u Gospodarsku zonu ostvarena je suradnja novih investitora i Općine Antunovac po pitanju smanjenja komunalnog doprinosa radi budućeg zapošljavanja mještana Općine Antunovac.

Osim njih u Gospodarskoj zoni otvoreno je i gradilište Općine Antunovac za reciklažno dvorište, kojega sa 80% sredstava sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a u pripremi je i novo gradilište tvrtke Mlakar viličari, koja već ima izgrađen objekt Zoni, te je ovo prva faza proširenja na dodatnu parcelu.

DSCN0806

Podijeli na društvenim mrežama: