Gospodarska zona Antunovac važan je pokretač gospodarskog razvoja Općine Antunovac, trenutno u njoj posluje sedam poduzetnika sa oko stotinu zaposlenih osoba sa šireg područja, a u proširenju Gospodarske zone Antunovac osam je novih poduzetnika otkupilo građevinske parcele i započeli su s pripremom projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju novih poslovnih objekata. Gospodarska zona Antunovac sa značajnim investicijama i novim radnim mjestima okosnica je i stabilnosti te održivosti Općinskog proračuna i daljnjeg razvoja naselja.

Porastom investicija i novih zapošljavanja u Gospodarskoj zoni Antunovac, u dogovoru s tvrtkom GPP d.o.o., Općina Antunovac ove će godine izgraditi i urediti autobusno ugibalište radi sigurnosti putnika i odvijanja prometa u Gospodarskoj zoni.

Radi stimuliranja poduzetnika koji posluju u Gospodarskoj zoni, temeljem sporazuma Općine Antunovac, GPP d.o.o. i Panturista d.d. od veljače 2017. godine svim radnicima zaposlenim u Gospodarskoj zoni Antunovac, na relaciji Osijek – Općina Antunovac subvencionirana cijena godišnje karte izjednačena je sa cijenom karte ZONE2 i iznosi 300,00 kuna mjesečno.

Podijeli na društvenim mrežama: