Općina Antunovac podržava i financira rad sportskih, kulturnih, vjerskih i drugih udruga i društava na svom području, za što se izdvajaju značajna sredstva iz Proračuna kako bi se omogućio razvoj društvenog i kulturnog života, te osigurali preduvjeti za povećanje sadržaja za sve dobne skupine, posebno mlade. U okviru programa potpore sportskih klubova, osim redovnog financiranja, Općina je donirala dodatna sredstva za uređenje zgrada NK Slavonije u Ivanovcu za funkcije i potrebe tog nogometnog kluba.

Za uređenje i investicijsko održavanje zgrada NK Slavonije Ivanovac Općina Antunovac je ovaj mjesec nabavila stolariju, alat i materijal za unutarnje i vanjsko ličenje zidova te premaz limarije u ukupnom iznosu od 10.000,00 kuna.

Protekle godine u objekte NK Slavonije Općina je uložila sredstva u iznosu od 34.000,00 kuna za sanaciju krovišta koje je dotrajalo i kasnije se zbog utjecaja vremenskih uvjeta na staroj zgradi urušilo, sanitarnih prostorija i svlačionica te klubskog prostora.

NK Slavonija ovogodišnji je prvak II. ŽNL Osijek, a uređene prostorije omogućiti će im daljnji nastavak kvalitetnog rada.

nk_slavonac_2

Podijeli na društvenim mrežama: