Uređenje centara 2

U centru naselja Antunovac, ispred zgrade Doma zdravlja, u tijeku su radovi na postavljanju novog pločnika s dekorativnom rasvjetom te novih klupa i koševa, te uređenje javne površine, kako bi se i uredio i istaknuo centar Antunovca u kojemu se nalazi kip sv. Antuna, zaštitnika mjesta.
Također se postavljanjem novih klupa i koševa,  te novim dječjim igralištem u školskom dvorištu dodatno uredio i centar mjesta Ivanovca,. Ukupna vrijednost investicija na uređenju za oba naselja je 170.000,00 kuna.

Završavaju se radovi na rekonstrukciji nogostupa Dugoj ulici u Ivanovcu. Odrađeno je 420m rekonstrukcije nogostupa (od kućnog broja 5 – 31 te 2 – 38) na obje strane ulice, koje su odradili djelatnici Vlastitog pogona Općine Antunovac.

U isto vrijeme završavaju se i radovi na rekonstrukciji i sanaciju nogostupa u Dugoj ulici od kućnog broja 121 – 171 te 180 – 208, koje zbog stupnja oštećenja i složenosti zahtjeva dodatnu mehanizaciju i angažiranje građevinske tvrtke, rekonstruirati će se 350m

Ukupna dužina rekonstrukcije nogostupa u Dugoj ulici u Ivanovcu iznosi cca 770m, a ukupna procijenjena vrijednost radova rekonstrukcije je 150.000,00 kuna.
Nakon završetka radova na sanaciji nogostupa u Dugoj ulici, pristupiti će se rekonstrukciji nogostupa i u ostalim ulicama Općine Antunovac.

Uređenje centara i rekonstrukcija nogostupa znatno će poboljšanje kvalitetu života lokalnog stanovništva i poboljšanje kvalitete povezanosti stanovnika unutar naselja.

nogostupi

Podijeli na društvenim mrežama: