Općina Antunovac i Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o.  u suradnji s tvrtkom GPP d.o.o. uključila se je u pilot projekt reklamiranja putem jumbo plakata na autobusu i besplatne wi-fi usluge putnicima u autobusima GPP-a.

Usluga je u ponudi od ovog mjeseca, prvi klijenat – oglašivač je općina Antunovac koja je prepoznala prednosti ove usluge, u vidu mobilnog oglašavanja.

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o., u cijelosti je u vlasništvu Općine, a glavna svrha osnivanja joj je priprema i provedba projekata za održivi gospodarski i ruralni razvoj Općine Antunovac, provedba EU projekata, projekti međunarodne suradnja i poticanje razvoja poduzetništva. (više: http://www.roda-antunovac.hr/)

Također promoviramo i Gospodarsku zonu Antunovac, koja je svojim poduzetničkim potencijalom među najuspješnijim zonama u Hrvatskoj, u njoj posluje deset tvrtki od čega su četiri otvorile poslovanje i izgradile svoje objekte, čija je ukupna vrijednost oko četrdeset milijuna kuna, zapošljavaju 40 –ak djelatnika, a ostalih šest tvrki uskoro planira početi sa izgradnjom objekata. (više: http://www.gz-antunovac.com/)

IMG_5104

IMG_5106

IMG_5111

Podijeli na društvenim mrežama: