Općina Antunovac u suradnji s tvrtkom BetaWare d.o.o. pokrenula je projekt CityHub za prijavu komunalnih problema u općinama i gradovima. Aplikacija je modularni servis u oblaku (Cloud) koji će se koristiti za prijavu komunalnih problema u Općini Antunovac od strane mještana. Modul se sastoji od dva dijela – korisnički (mobilna aplikacija) i internetski servis kojim upravlja administrator komunalne službe.

Prednosti i značajke CityHuba su da je uvijek dostupan. Mobilna aplikacija je dostupna za preuzimanje na pametni telefon (Android, iOS) na mjestima pokrivenim podatkovnim prometom (GPS, EDGE, 3G, 4G, Wi-Fi). Svaki prijavljeni problem pomoću CityHub aplikacije bit će detaljno proučen i obrađen u najkraćem mogućem roku od strane komunalnog redara.

Jednostavna je za uporabu, od fotografiranja problema do slanja prijave korisnika dijeli nekoliko jednostavnih koraka. CityHub aplikacijom treba se fotografirati komunalni problem koji se želi prijaviti, a te prijave moguće je i pratiti na interaktivnoj karti. Korištenje aplikacije besplatno je za mještane, a za prijavu problema putem nje mještani mogu koristiti i besplatan pristup internetu sa Hotspot lokacija u Općini Antunovac.

Aplikacija će biti dostupna za korištenje već od slijedećeg tjedna, a uvjereni smo da će se putem nje poboljšati usluga komunalnog redara u Općini Antunovac.

Podijeli na društvenim mrežama: