Postavljena zvona na Crkvi Sv. Antuna u Antunovcu

Suradnjom Općine Antunovac, udruge sv. Antuna i župe sv. Rozalije Ivanovac u siječnju ove godine završena je izgradnja tornja na Crkvi sv. Antuna u Antunovcu.
Na novi toranj su 19. ožujka 2012. godine postavljena zvona u vrijednosti 164.000,00 kn, koja je Općina Antunovac za Crkvu donirala 2008. godine.
Nova zvona na crkvi sv. Antuna u Antunovcu oglasiti će se prvi puta tijekom Križnog puta pred Uskrsne blagdane, koji se održava već treću godinu pod nazivom Križni put Domovinskog rata u duljini od 11 kilometara od spomen obilježja na Orlovnjaku kroz naselje Antunovac i Ivanovac prema crkvi sv. Rozalije u Ivanovcu.
Općina Antunovac nastavlja sa svojim aktivnim uključivanjem u završetak izgradnje crkve sv. Antuna planiranim financijskim sredstvima iz svog Proračuna za 2012. godinu u iznosu od 200.000,00 kn vlastitih prihoda i 200.000,00 kn predviđenih sredstava od donacija tvrtki i poduzetnika koji posluju s Općinom Antunovac i poduzimajući aktivnosti kako bi do kraja 2012. godine najveći dio građevinskih radova bio pri kraju, te se u crkvi sv. Antuna moglo obavljati bogoslužje za sve mještane.

Podijeli na društvenim mrežama: