Općina Antunovac za svu djecu u dobi od 2 – 10 godina starosti, s prebivalištem i boravištem na području Općine Antunovac organizirala podjelu darova za djecu u dobi od 2-10 godina, nakon lutkarske predstave Dječjeg kazališta u Osijeku Branko Mihaljević pod nazivom „ Betlehemska zvijezda“.

U svakoj dobroj priči, pa tako i predstavi dobro mora nadvladadi zlo. Ta borba između dobra i zla ne mora uvijek i nužno biti ružna, pa je tako u ovoj predstavi na simpatičan, zanimljiv i humorističan način prikazano kako to izgleda kod pastira koji se na kraju ipak poklone malom djetetu Isusu. Ova priča ide uporedo s poznatim biblijskim prikazom rođenja Isusova, a na kraju se s njom i spaja.)

Predstava i podjela paketića je za djecu iz Ivanovca održana u ponedjeljak 15. prosinca, a za djecu iz Antunovca u utorak 16. prosinca.

Projekt podjele poklon paketića za djecu je organizira se već četvrtu godinu, a paketiće je ove godine dobilo 361 djece s prebivalištem i boravištem u Antunovcu i Ivanovcu. Ukupna vrijednost programa podjele poklon paketića je 30.000,00 kuna.

Podijeli na društvenim mrežama: