Projekt izgradnje Poduzetničkog inkubatora i akceleratora 2 u Gospodarskoj zoni Antunovac, ukupne vrijednosti 21,4 milijuna kuna predan u Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta na javni poziv Razvoj poslovne infrastrukture, sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a iznos sufinanciranja koji se očekuje za provedbu projekta je 93,40%.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner je Agencija RODA d.o.o. s uključenih šest suradničkih organizacija. Objekt je veličine 3.179m2 s ukupno 35 uredskih i 2 poslovno proizvodna pogona, konferencijskom dvoranom, 2 coworking prostora, hardverskim sobama za aditivne tehnologije 3D printanja i u kojemu je predviđeno da će usluge pružati 2 poduzetničke potporne institucije , a prva je operater objekta Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac -RODA d.o.o.

Od projekta se očekuje uspostavljanje i pružanje novih i inovativnih usluga poduzetnicima, posebno onima u području novih tehnologija kao i poduzetnicima koji razvijaju potpuno nove prozvode i usluge ili su komplementarne njima.

Podijeli na društvenim mrežama: