Na 19. Osječkom jesenskom sajmu, koji će se održati na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku od 07. do 09. listopada 2016. godine, Općina Antunovac predstaviti će gospodarstvenike, poduzetnike te obrtnike sa svojega područja.

Programom sajamske priredbe obuhvaćene su slijedeće djelatnosti: poljoprivreda, prehrana, Dani meda u Hrvatskoj, voda, tlo, energija, dom, stanovanje, građenje, zdravlje, kozmetika, tekstil, koža i obuća, osiguravajuće institucije i banke, obrazovanje, knjige, multimedija, oprema za knjižnice, ekologija, nacionalne strategije i stručno popratne aktivnosti.

Sajam se organizira u suradnji s HGK ŽK Osijek, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka te Općina Antunovac svojim sudjelovanjem na Sajmu pruža potporu razvoju gospodarstva i različitim oblicima poduzetništva sa svojega područja.

Osječki Sajam prepoznaje potencijal u službi razvoja hrvatskog gospodarstva u hrvatskom obrtništvu, posebice u našoj regiji kao podršku primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i preradi i marketing vlastitih proizvoda. I ove godine, 21. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK ŽK Osijek, bit će dio manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, promovirajući pčelinje proizvode kroz prodaju, degustaciju, stručno savjetovanje i edukativne aktivnosti.

Ovim putem Općina Antunovac osigurati će svojim gospodarstvenicima izložbeni prostor na jesenskom sajmu, nastavljajući dobru praksu koju je započela proteklih godina. Na taj način Općina nastoji svojim poduzetnicima pružiti priliku za prezentaciju njihovih proizvoda, usluga i djelatnosti, olakšati im promociju istih na širem tržištu te ih približiti krajnjim potrošačima. Tržišna komunikacija je vrlo važan alat u poslovanju te se upravo prilika za poslovni susret može ostvariti na ovakvim i sličnim događanjima.

Općinu Antunovac predstavljati će Domaća radinost Davor Hržica, OPG Gici, BZ Medena kuća, OPG Dubravka Gici, Domaća radinost Blaženka Marinković, Udruga Šibica, OPG Vujica te Domaća radinost „Kovač“.

Podijeli na društvenim mrežama: