Na 22. Osječkom proljetnom sajmu  i 16. Obrtničkom sajmu u Osijeku, od 06. – 08. ožujka 2015. Općina Antunovac predstaviti će svoju Gospodarsku zonu, gospodarstvenike i poduzetnike te obrtnike sa svog područja.

Programom sajamske priredbe obuhvaćene su slijedeće djelatnosti: poljoprivreda, oprema za pčelarstvo, prehrana, voda, tlo, osiguravajuće institucije i banke, te prikaz dostignuća hrvatskog obrtništva.

Sajam se organizira u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, te Općina Antunovac sudjelujući na ovom Sajmu pruža potporu razvoju gospodarstva i različitim oblicima poduzetništva sa svog područja.

Osječki Sajam prepoznaje potencijal u službi razvoja hrvatskog gospodarstva u hrvatskom obrtništvu, posebice u našoj regiji kao podršku primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i preradi i marketing vlastitih proizvoda.

Želimo svojim poduzetnicima pružiti priliku za prezentaciju svojih djelatnosti i olakšati im promociju svojih proizvoda i usluga na širem tržištu krajnjim potrošačima.

Tržišna komunikacija je vrlo važan alat u poslovanju te se upravo prilika za poslovni susret može ostvariti na ovakvim i sličnim događanjima.

Općinu Antunovac predstavljati će tvrtke ZVG d.o.o. Antunovac, Boje snova d.o.o., OPG Gici, Davor Hržica domaća radinost, OPG Vujica, BZ Medena kuća, LAG Vuka-Dunav, FotoVIVIDart j.d.o.o.

 

Podijeli na društvenim mrežama: