Općini Antunovac odobren je projekt izgradnje javne rasvjete igrališta Sportsko-rekreacijskog centra Ivanovac, u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u 2017. godini. Na temelju prijavljenog projekta, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odobrilo je Općini Antunovac sufinanciranje u iznosu 200.000,00 kuna.

Izgradnja javne rasvjete u Sportsko rekreacijskom centru u Ivanovcu, u svrhu osvjetljavanja sportskih igrališta, obuhvaća novu trasu električnih kablova ukupne dužine 270 m. Radi racionalnijeg utroška električne energije upravljanje rasvjetom igrališta predviđeno je jednim dijelom automatski kao i postojeća javna rasvjeta, a jedim dijelom ručno, sa mogućnošću paljenja rasvjete po potrebi. Postaviti će se osam stupova sa dvostrukim LED rasvjetnim tijelima radi postizanja energetske učinkovitosti.

Svrha projekta je podizanje kvalitete života kroz veću dostupnost društvenih sadržaja lokalne zajednice, a posebno sadržaja za mlade. Projekt se provodi u partnerstvu s Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Podijeli na društvenim mrežama: