Općina Antunovac podržava i financira rad sportskih, kulturnih, vjerskih i drugih udruga i društava na svom području, za što se izdvajaju značajna sredstva iz Proračuna kako bi se omogućio razvoj društvenog i kulturnog života, te osigurali preduvjeti za povećanje sadržaja za sve dobne skupine, posebno mlade. U okviru programa potpore sportskih klubova, osim redovnog financiranja, Općina je donirala dodatna sredstva za uređenje zgrada NK Slavonije u Ivanovcu za funkcije i potrebe nogometnog kluba.

Sredstva su ove godine odobrena za uređenje vanjskog prostora i natkrivanje tribina na igralištu NK Slavonije Ivanovac u dodatnom iznosu 10.000,00 kuna iz Općinskog proračuna.

Općina Antunovac je za potrebe klupskog prostora NK Slavonije Ivanovac u proteklih nekoliko godina uložila preko 300.000,00 kuna, od čega je naveći iznos uložen u izgradnju novoga objekta nogometnog kluba 2008. godine, u 2013. i 2014. godini doznačena su sredstva u iznosu 44.000,00 kuna za obnovu starog objekta koji je i dalje u funkciji i služi za potrebe nogometnog kluba, a ove godine uređuje se i vanjski prostor.

 

 

 

Podijeli na društvenim mrežama: