Općina Antunovac, u suradnji s Udrugom mladih „Alfa“ Antunovac u razdoblju od 23.-25.06.2016. godine, organizira Dane sporta za djecu i mlade!

Događaj će se održati na terenu NK Vitez 92 Antunovac (nogometni teren i teren odbojke na pijesku) . Za prvi dan predviđene su različite sportske igre – sportski kamp za djecu nižih razreda osnovne škole. Drugi dan otvoriti će se igrama za djecu vrtićkog uzrasta te nastaviti nogometnim i odbojkaškim turnirima za starije osnovnoškolce. Važno je napomenuti kako će se igre 1. i 2. dana održati u prijepodnevnom terminu. Treći će se dan održati nogometni i odbojkaški turniri za juniore i seniore u popodnevnom terminu, nakon čega će uslijediti prikladan zabavni večernji sadržaj.

Manifestacija se održava po prvi puta, a sufinancirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih RH u sklopu projekta Brže, Više, Jače! Projekt je ukupne vrijednosti 75.000,00 kuna od čega je naveći dio utrošen na edukaciju za web dizajn. Ministarstvo sufinancira 47.600,00 kuna a ostatak osigurava Općina Antunovac.

Projekt je počeo s provedbom edukacije za web dizajn za mlade, a završava događanjem za djecu i mlade sa šireg područja.  Očekuje se oko sudjelovanje oko 250 – 300 djece i mladih iz Ivanovca, Antunovca, Livane, Ernestinova i Osijeka.

 

Podijeli na društvenim mrežama: